Choď na obsah Choď na menu
 


All the Awards

29. 12. 2012

Položila si si nohy na stolík a otočila si sa k TV. Keď si sa dotkla skleneného povrchu skla na stole cítila si ako tebou prešiel chlad. Mala si na sebe tepláky a tričko tvojho priateľa.

Reklama skončila a začala SHOW. Bola to noc Britov a tvoji kamaráti a tvoj priateľ boli nominovaný. Nemohla si uveriť ako ďaleko sa od X-factoru dostali. Stále si bola bo boku Nialla a si  na neho nekonečne hrdá. Keď si sa pozrela na TV, tak už tam boli chalani z One Direction. Boli v oblekoch. Strešne im to seklo. Boli tak sexi...

Nialla si dnes nevidela celý deň, pretože musel byť s chalanmi. Moderátor show sa pripojil k chalanom, aby urobili krátky rozhovor.

Všetci tam sedeli s pohárom vína, okrem Liama ktorý mal veľký pohár coca-coly. Už bol čas oznámiť víťaza za najlepší britský singel. Bola si napätá ešte viac ako chalani.  Položila si si ruky na ústa, a hojdala si sa na pohovke hore-dole.

Tinie Tempah otvorila obálku a ani si nepočula kto zvíťazil, pretože v aréne zo všetkých strán bolo počuť výkriky. Všetko čo si počula bolo len WHAT MAKES YOU BEAUTIFUL hrať v pozadí, a ako sa chalani navzájom objali. Vyskočila si z pohovky, a kričala si ako si len vládala. ONI TO DOKÁZALI!! Vyhrali svoju prvú cenu. Nikdy v živote si tak na nikoho hrdá nebola.

Sú na javisku, a každý z nich ďakoval fanúšikom. Tebe sa tlačili slzy do očí, keď bol mikrofón odovzdaný Niallovi. Jeho “írsky prízvuk“ bol hlboký oproti ostatným, a bol jednou z vecí ktoré si na ňom milovala. Show sa skončila a odišli na TV2 pre rozhovory. Chlapci sa znova posadili na gauč. Už si na nich videla že mali dosť vipité. Louis a Niall, už ani nevnímali čo sa deje a Harry už nevedel ani odpovedať na otázky. Vďaka bohu že majú Liama ktorý je triezvy.

Rozhovory sa pomaly blížili ku koncu, a tebe sa už zatvárali oči. Chcela si byť hore, dokým nepríde Niall domov, ale už si to nevydržala. Bola si strašne unavená. TV ti stále bzučala v pozadí ale ty si to už vôbec nevnímala.

„______, prebuď sa“ Snažila si sa otvoriť oči. Vôbec si nevedela koľko môže byť hodín. Pretrela si si oči a uvidela si Nialla, ako sa cez teba naklonil. „Bejby, čo už robíš doma?“ spýtala si sa ho a posadila si sa.

„Už? Veď sú 4 hodiny ráno, kráska.“ Nevedela si, spala si tak dlho .. :)

„Oh, mimochodom gratulujem..“ Objala si ho, chytila ho okolo krku a pobozkala ho. Na jeho perách si cítila ešte pozostatky alkoholu. A videla si aké mal lesklé oči.

„Ďakujem ti..“ povedal, a začal ti bozkávať krk. Položila si mu ruky na jeho tvár a pritiahla si si ho k sebe, tak aby si videla lepšie do jeho očí. „Asi by sme mali už ísť do postele.“ Videla si jeho úsmev na tvári a vedela si na čo už myslí.

„Áno.. mali by sme už ísť.“ Zdôraznila si po ňom. „Dnes v noci nie láska, som unavená..“ vstala si a odišla do spálne. Ale počula si jeho kroky priamo za tebou. Sadla si si na posteľ a videla ho ako stojí pri dverách.

Otočil sa na teba a pozoroval ťa s iskričkami v očiach. „No tak, bejby poď, dnes bol taký úžasný večer, a chcem aby bol ešte lepší.“ Prosil o to. Videla si ako si rozopol košeľu a hodil ju na zem. Pozrela si sa na jeho úžasné telo a cítila ako sa celým tvojím telom šíri teplo. Vždy mal nad tebou moc. Nikdy si sa ho nemohla nabažiť, vždy si chcela viac. Nevravel nič, len pomaly prešiel k posteli. Dal si dolu nohavice, ale stále sa na teba bez slova pozeral.

Teplo a túžba ťa teraz úplne premohli. Teraz chceš to isté čo on. Nikto z vás nič nepovedal,, kým sa Niall dostal do postele, a ľahol si na teba. Jemne si mu pohladila vlásky, keď ťa pobozkal na krk. Každý jeho bozk, ťa rozpálil, takže si ho chcela viac a viac. Cítila si ako chytil tvoje tričko a dával ti ho pomaličky dole. Posadila si sa, a pomohla mu stým. Zacítila si ako ti srdce bije rýchlejšie, cítila si ako by ti išlo vyskočiť z hrude. Pozrel sa do tvojích očí, ktoré hovorili aby pokračoval. Zavrela si oči, a zaklonila hlavu.

Tešilo  ťa keď, si cítila jeho pery na tvojej koži. Začal ti bozkávať hruď. Cítila si ako sa jeho jazyk hrá s tvojimi bradavkami. Bolo to vzrušujúce. V žalúdku si mala motýle a cítila si vlny vzrušenia ako sa dostal na to miesto. Zastavil sa keď došiel k nohavičkám.

Usmial sa na teba, a opäť ťa pobozkal na pery a pomaly ti ich začal dávať dole. A na posteli si ležala úplne nahá. Obdivoval každý kúsok tvojho tela a jeho prsty po ňom jemne prechádzali z čoho ti naskakovala husia koža.

Vedela si čo ďalej bude nasledovať. Miloval keď sa s tebou mohol hrať. Chcel od teba stále niečo viac. Jeho teplé pery bozkávali tvoje stehná a pomaly sa pohyboval hore. Rukami opatrne hladil tvoje telo a potom si zacítila jeho pery na citlivom mieste. Zastonala si a mierne sa snažil pripraviť na to čo príde. Jemne ťa otvoril svojími prstami, a cítila si jeho teplý jazyk ako sa s tebou hral. Na začiatku bol pomalý, ale keď počul ako si stonala tak začal rýchlejšie. Cítila si ako to o chvíľu príde. Keď to zrazu prišlo. Bolo to ako keď vybuchne sopka. Nemohla si vôbec ovládať svoje telo, celé patrilo len jemu.

„Áno,,aach bože áno, NIALL! Neprestávaj prosím neprestávaj!“ kričala si po celom byte až sa to všade ozývalo.

A Niall neprestával, pokračoval.

Zrazu to všetko skončilo., a zakryla si si tvár vankúšom, a začala si sa smiať. Nemohla si uveriť tomu ako nahlas si kričala. Pozrela si sa na Nialla a stále si sa smiala.

„WoW, zlato, myslím, že ťa počuli všetci susedia.. Ale ja som rád keď ti môžem urobiť to potešenie aby si kričala moje meno..“

V jeho očiach bola ešte stále túžba, chytil si ťa okolo pása a otočil k sebe. Bola si na štyroch a tvoje bruško bolo vo vzduchu. Jemne ťa pobozkal na chrbát, keď si zacítila ako sa do teba zozadu dostal. Jeho celý člen bol v tebe. On sa pomaly pohyboval dnu a von až prišiel ten správny rytmus. Cítila si ako znova exploduješ. Jeho nárazy boli rýchlejšie a silnejšie.

„Och, áno zlatko, takto to je super!“ zastonal.

Psík bol jeho najobľúbenejšia poloha , a vedela si že teraz keď mal vipité mu to nepotrvá dlho. Ale vedel čo robí. Celú ťa ovládal.

„Áno miláčik, ooooh áno áno áno“ nemohla si ti už dlhšie vydržať. Obaja ste naraz spolu vyvrcholili. Zrútil sa na teba. A pomaly ste to predýchávali.

„Teraz v noci nemôže byť nič lepšie!“ povedal a jemne ťa pobozkal na pery. *Kika

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

WOW

(Maca Horan, 24. 6. 2013 18:41)

uzastne.. klobuk dole pred autorkou! fakt ten dej bol dokonaly